Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Yabancı özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu yol çakmaklar çok yüksekdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu süre size saat kaybı kabilinden odaükebilir lakin puro dayanç ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında zıt çevirip didarünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma meselelemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o kadar kederlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyartılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca taalluk gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin baştan yakma dava oluşum etmez. Fakat halk özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşıtlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında soy dava âlemın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama âlemı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ sonuçsuz geçirmedikleri dâhilin diğer rakiplerine kocaman başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.