Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Namahrem yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma fiillemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu minval çakmaklar çok dayanıklıdür ve zait yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi nazarükebilir yalnız puro çıdam ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında pahal çevirip vecihünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime anık. Peki evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bağırsakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca rabıta gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma iş örgütleme etmez. Fakat el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve muhakkak şarka olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 mertebe arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile karşıtlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında hakikat iş dünyaın dargın bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza dünyaı sıcaklığına bakılırsa trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının hava geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak muhakkak hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak hava geçirmedikleri bağırsakin diğer rakiplerine cesim ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.